Møller Medvind - metoden

Møller Medvind-metoden handler om så mye mer enn arbeidstrening.
Hos oss skal mennesker som aldri har fått tilbud om en full, fast stilling få muligheter.

Dette forutsetter arbeidsgivere som er villig til å se hele mennesket og det krever betydelig mer oppfølging enn i en ordinær bedriftsmodell. Verdien av denne investeringen skaper sterkere bånd i hele virksomheten, lojale medarbeidere og et fantastisk arbeidsmiljø.

I Møller Medvind lukker vi ikke døra når arbeidsdagen er slutt. Vi bryr oss om hele mennesker, og vil alltid være til stede for å sørge for at overgangen fra et passivt liv på sidelinja til en aktiv og meningsfull arbeidsdag skal bli god. Møller Medvind er en læringsarena, både for den som deltar og for oss som selskap. Vi lærer av hverandre, og i samarbeid med gode partnere.

Møller Medvind-metoden innebærer også at partene i arbeidslivet jobber sammen. Ett nybrottsarbeid sammen med NAV er fundamentet vi står på. Det sikrer kvalitet i innhold, trygghet for den som deltar og de beste resultatene.

Med Møller Medvind tar Møller-familien nye skritt på veien mot vår ambisjon. Om å være et selskap som gir mennesker nye muligheter til å bevege seg fritt. Ikke bare når de fysisk skal transporteres, men også når de skal bevege seg framover i eget liv.

Opplæring

 

Lyst til å ansette en av våre dyktige medarbeidere? 

Ønsker din bedrift å delta i inkluderingsdugnaden, samtidig som dere ønsker medarbeidere som både er rause og motiverte og har faglig kunnskap?
Møller Medvind rekrutterer ungdom under 30 år fra Nav. Det betyr at når våre medarbeidere skal videre, enten i våre virksomheter eller til deg, har de vært gjennom en periode med fagopplæring og fått full, fast stilling i Møller Medvind. Våre medarbeidere kan vi anbefale på det sterkeste!